Vélemények, esetek

Nagy bringás vagyok, ez a hobbim. A munkahelyi stressz levezetésére és a kondim megtartására kezdtem ebbe a sportba.
Elhatároztam, hogy magasabb szinten akarom űzni, mint eddig. Éreztem, hogy a mozgás terven kívül az evésemen is változtatni kell. Megtaláltam a neten az óbudai táplálkozási tanácsadást. A személyemre szabott tanácsok és a rendszeres kontroll testösszetétel méréssel együtt 2-3 hónap alatt jó eredményt hozott és teljesíteni tudtam a kitűzött célomat.
Ami meglepett, hogy 2 hónap után az intenzív sport és túl szigorúan vett diéta mellett az izmaim is kezdtek fogyni, amit a szakember segítségével megállítottunk.

N.R. 37 éves üzletember

Barátnőm apja gyakran beszélget velünk, amikor náluk vagyok. Szóba került, hogy fogyni szeretnék, mert nem vagyok megelégedve a súlyommal, alakommal. Három hónapja volt egy bokasérülésem és a kosarazást nem tudtam folytatni.
Géza bá azt mondta, ő tud egy helyet, ahol ezt meg tudom beszélni szakemberrel.
Kértem időpontot az Óbuda Egészségolimpia egészséges rendelésére. A „Vasembertől” nagyon hasznos tanácsokat kaptam, hogyan kezdjem el fokozatosan újra bevezetni a mozgást. A dietetikus megmérte a testösszetételemet és azt mondta minden adatom szuper. Meggyőzött, hogy ne fogyózzak, hanem kövessem a javasolt vegyes étrendet és kezdjek sportolni a tanácsoknak megfelelően. Az önbizalmamnak is jót tett a dolog ☺

K.T. 17 éves tanulólány

Nem egyszerű a kamaszokkal, hol szomorúak, hol kibújnak a bőrükből. Hol kenyérre lehet kenni, hol lázadnak, szemtelenek. Így voltunk mi is, nem könnyű nekik, különösen akkor, ha komoly túlsúlyt cipelnek. Egyik lányom az én vékony alkatomat örökölte, mag a másik az apjuk zömök formáját. Lányunkat egyre inkább zavarta pocakja, vastag combjai. Többször nekifutottunk, de pár nap után eltűnt a kezdeti lendület. Míg egy napon a helyi újságban felfedeztem, hogy nyári tábor indul óbudai túlsúlyos gyerekeknek. Rábeszéltük Hannát, hogy menjen el. Úgy tűnik, ez működik, mert azóta, egy ott megismert kislánnyal hetente többször mennek együtt sportolni és az L-es méretű ruhák helyett M-eseket vettünk tanévkezdésre.

B.K. 12 éves kislány édesanyja

Kisbabát szeretnénk. Több vizsgálaton, konzultáción vagyunk túl. A védőnő alaposan kikérdezett és panaszaim miatt dietetikushoz küldött.
Gyakran előfordul, hogy hirtelen megéhezem és ilyenkor ingerült vagyok, ha nincs módom azonnal enni letargiába kerülök vagy kiver a víz. A labor eredményeim jók voltak. A dietetikus nagyon részletesen kikérdezett és elmondta, hogyan mérjem a vércukromat és vérnyomásomat, mit vigyek magammal a rosszullétek esetére. Javasolta, hogy diabetológiai szakrendelést is keressek fel miután a háziorvossal beszéltem. Remélem, megoldódik a problémám, örülök, hogy szakember segített továbblépnem és rendeződik állapotom!

L.C. 39 éves adminisztrátor

Hozzászólás itt nem engedélyezett.