Szlogenverseny

Felhívjuk Óbuda lakosait, hogy a rendezvénysorozatra kifejező, frappáns, rövid szlogent, jelmondatot találjanak ki, ami alkalmas lehet arra, hogy közvetítse a mi Óbudai Olimpiánk elveit, mozgósítson, és főleg egészségesebben éljünk!

Kérjük, küldje be szlogen javaslatát az alábbi címre, amelyet egy szakértői zsűri ítél meg és a legjobb 2 évig mindenütt visszaköszön és jelképezi a programot!

Fent meghirdetett szlogenversenyünk lezárult, melyre számos pályázat érkezett, a rövid meglepő szlogentől, a tervezett ábrán keresztül egészen a hosszabb rímekkel és egészségre, versenyre buzdító sorokkal teli versekig. Hosszú, nehézkes döntés eredményeképpen végül megszületett az Óbudai Egészségolimpia nyertes szlogenje:

Az egészség nem játék, velünk mégis játszva megőrizheted!

A szerencsés nyertes egy hétvégét tölthetett a siófoki Hotel Yacht Club wellness szállodában! 
A második és harmadik legjobb szlogen beküldője, 2-2 jegyet kapott Dés–Bereményi: Férfi és Nő koncertjére, ahol – többek között – Udvaros Dorottya lépett színpadra, aki nagy örömünkre a rendezvénysorozat támogatója, elkötelezett híve is egyben.

A díjakat Puskás Péter Alpolgármester Úr adta át Óbuda Napján, ahol számos más színes program mellett kicsik és nagyok, résztvevők és dolgozóink egyaránt jól érezhették magukat, jó élményekkel gazdagodva távoztak.

Hozzászólás itt nem engedélyezett.