Bemutatkozás

Az Egészségolimpiáról

Általános vélemény: egészségtelenül él Magyarország lakossága!

– sokat és egészségtelenül táplálkozunk
– nem mozgunk eleget
– nem törődünk az egészségmegőrzéssel
– káros szenvedélyek rabjai vagyunk

Ezt mind tudjuk, mégis keveset teszünk érte!

Ezért mi itt, Óbudán szeretnénk bebizonyítani, hogy egy egész kerület lakossága is élhet egészségesebben: meghirdetjük az Óbudai Egészségolimpia 2009-2010 rendezvénysorozatot.

Célunk, hogy Óbuda lakossága legyen a legegész ségesebb Budapesten, sőt az egész országban. Érdemes és szükséges, önmagukért, önmagukkal versenybe szállni!!! Velünk egészségesebb éveket nyerhet!

Mi, óbudaiak éljünk boldogan, fitten, egészségesen!

Versenyre hívjuk Óbuda lakosságát, hogy kiderüljön, különböző – gyerek, felnőtt, család, munkahely – kategóriákban két esztendő alatt
ki fejlődik a legtöbbet, kik lesznek a mi olimpiai bajnokaink! Játékos versenysorozat keretében hívjuk fel az emberek figyelmét egészségük fontosságára.
Kvízjátékok, cikkek, ismeretterjesztés, rendszeres szűrések egészségtanácsadások segítik majd a lakosságot az egészségtudatos életmód elemeinek elsajátításában és saját fejlődésük nyomon követésében, tesztelésében.

A program célja, hogy egy helyi népegészségügyi programot ültessen át a gyakorlatba.
12 „szűrőnap”, egészség-tanácsadás 80 alkalommal, 1 próbaolimpiai rendezvény, 4 olimpiai sport- és kulturális rendezvény, 3 egészséges életmód gyermektábor, módszertani anyagok kimunkálása, újságcikkek, ismeretterjesztő anyagok, szellemi totó.

Csatlakozz hozzánk!

Hozzászólás itt nem engedélyezett.